0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Cum sa-ti alegi camasa potrivita pentru evenimentul la care participi

09.03.2021 08:45, Goliat Fashion

Camasa este un articol care nu trebuie sa lipseasca nici din garderoba barbatilor, dar nici din cea a femeilor. Este o piesa de rezistenta in tinutele office si casual si pot fi purtate la o multime de evenimente la care participam cu totii. Poate fi purtata, in functie de gust, intr-o multime de combinatii atat de cei care au fizic de invidiat, cat si de cei supraponderali.

Camasa poate fi purtata peste pantaloni?

Intrebarea din subtitlu a reprezentat intotdeauna o dilema pentru barbatii pasionati de moda. Ai o colectie veritabila de camasi barbatesti xxl si vrei sa le porti in combinatii vestimentare mai lejere? In acest caz poti purta camasa peste pantaloni fara sa fii criticat de expertii din moda. Bineinteles, conteaza cum asortezi camasa cu restul tinutei si cand porti astfel camasa.

Nu te poti prezenta cu camasa asezata peste pantaloni la un eveniment oficial, ci doar in situatiile in care participi la intalniri cu prietenii sau cu membri apropiati din familie. Sunt anumite tipuri de camasi barbatesti care pot fi purtate astfel, ele nu trebuie sa fie foarte lungi, dar trebuie sa treaca totusi peste cureaua pantalonilor.

Camasile cu diferite modele de vara, cu flori sau carouri, sunt special concepute pentru a fi purtate peste pantaloni. Acestea sunt si preferatele barbatilor cu kilograme in plus pentru ca-i avantajeaza din mai multe puncte de vedere. De asemenea, camasa de blugi poate fi purtata astfel.

Cum purtam camasa la evenimentele oficiale?

La evenimentele care implica seriozitate trebuie sa purtam camasa in pantaloni. Cel mai cumparat model este cel simplu, alb. Cu toate acestea, nu toate camasile albe sunt la fel. Conteaza mult croiala si materialul din care sunt facute. De regula, camasa alba se potriveste la orice tip de costum si la toate evenimentele importante.

Nu vei da niciodata gres cu o camasa alba si cu un costum ales cu mult bun gust. Nu poti purta camasa peste pantaloni in aceste situatii pentru ca vei fi usor de remarcat, deloc in sensul bun.

Pentru a nu te deranja in timpul intalnirilor tale de afaceri este recomandat sa alegeti acele camasi xxl care sunt suficient de lungi. Cele prea scurte te vor incomoda si va trebui sa mergi constant la baie pentru a te aranja.

Fiecare camasa poate transmite multa masculinitate daca este purtata in contextul potrivit. Nu-ti face din forma ta fizica o scuza din a evita aceste articole vestimentare. Respectand cateva reguli simple, toti barbatii pot fi eleganti, nu uita acest lucru!

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.