0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Ce haine sa alegi cand esti plinut si vrei sa te simti confortabil

07.09.2020 15:04, Goliat Fashion

Multe persoane care au probleme cu greutatea tind sa renunte complet la pretentiile ce privesc articolele vestimentare pe care le poarta. Este adevarat ca multe kilograme in plus te pot face sa arati mai putin elegant, dar vestimentatia pe care o alegi spune multe lucruri despre tine. In plus, alegand haine xxl pentru barbati conform sfaturilor specialistilor in moda poti arata mult mai slab si te vei simti excelent in fiecare zi.

Nu esti singurul care intampina aceste probleme! Din cauza stilului de viata total dezorganizat pe care-l traim in ultima perioada tindem sa mancam lucruri tot mai nesanatoase, sa excludem exercitiile fizice din rutina noastra zilnica si sa nu ne odihnim suficient. Toate aceste trei lucruri contituie o piramida de baza a unui stil de viata sanatos, daca faci rabat de la fiecare dintre ele, rezultatele estetice vor intarzia sa apara.

Putem observa zilnic pe strada barbati care nu-si aleg tocmai corect hainele pe care le poarta. Daca esti plinut sau chiar gras si doresti sa te simti bine in fiecare vestimentatie trebuie sa-ti alegi un magazin online cu produse de calitate din care sa-ti comanzi articolele. Imbracamintexxl.ro iti pune la dispozitie o colectie impresionanta de camasi XXL barbati si hanorace marimi mari barbati pe care le poti purta la locul de munca sau la plimbarile zilnice.

Vara, pentru ca temperaturile sunt crescute, poti alege sa porti tricouri xxl barbati, tip polo sau simple, dintr-un material de calitate care sa permita pielii sa respire. Transpiratia reprezinta o adevarata probleme pentru persoanele din aceasta categorie, iar alegerea unor haine xxl pentru barbati este un pas caruia trebuie sa-i alocati mai multa atentie si timp.

Sfaturi despre achizitionarea hainelor de marimi mari sau foarte mari

·         Alege marimea potrivita pentru tine! Nici mai mare, nici mai mica!

Persoanele care se lupta cu problema kilogramelor in plus sunt surprinse in multe randuri incalcand una dintre cele mai importante reguli ale vestimentatiei specifice acestei categorii – marimea potrivita. Femeile aleg hainele cu marimi mai mici pentru ca-si doresc sa para mai suple, iar barbatii aleg camasi xxl barbati cu marimi mai mari pentru a se simti mai confortabil. Adevarul este ca te vei simti cel mai bine in hainele care ti se potrivesc cu adevarat. Intr-un alt articol de pe blog, Carmen Negoita ne-a lasat cateva trucuri pentru a ne alege vestimentatia.

Confortul este asigurat de calitatea materialului, nu de marimea articolului vestimentar. Daca iti doresti sa te simti mai bine in toate acele tricouri xxl barbati indreapta-ti atentia spre materialele pe care le alegi.

·         Hainele simple sunt cele mai potrivite. Evita imprimeurile!

Toate modelele cu flori, animale sau figuri geometrice de pe haine xxl pentru barbati iti pot scoate in evidenta corpul si te pot face sa arati de multe ori mult mai voluminos decat esti cu adevarat. Daca totusi preferi aceste impreuri incearca sa-ti pui in avantaj partile corpului cu care te mandresti si sa le ascunzi pe cele cu probleme.

Poti purta hanorace marimi mari barbati fara probleme, dar incearca sa alegi materialele de calitate, modelele cat mai simple si de culori mai inchise.

·         Alegerea pantalonilor XXL pentru barbati – aspecte delicate:

Chiar daca ti se pare o idee buna sa alegi o pereche de pantaloni pe care sa-i inchizi peste burta, acest obicei nu te avantajeaza deloc. La fel ca in cazul tuturor articolelor vestimentare, incearca sa-ti cumperi marimea potrivita si sa-i porti asa cum este normal – ii inchizi in talie, nici prea mulati pe picior, dar nici foarte largi.

Gusturile nu se discuta, dar cand vine vorba despre hainele adresate persoanelor cu kilograme in plus fiecare detaliu de genul celor enuntate in randurile anterioare poate face diferenta.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.