0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

4 trucuri vestimentare de la renumita bloggerita de fashion Carmen Negoita

10.10.2018 15:55, Alexandra Manaila

Adesea persoanele cu probleme de greutate se afla intr-un mare impas atunci cand trebuie sa-si aleaga imbracamintea potrivita. Cum sa-si ascunda burta, cum sa-si mascheze bratele rotunjoare, cum sa para mai suple? Va numarati si voi printre acestea? Aveti astfel de intrebari si nu ati gasit solutia? Magazinele Goliat Fashion va vin in ajutor. Am apelat la renumita bloggerita de fashion Carmen Negoita, pentru a ne oferi cateva trucuri vestimentare astfel incat sa alegem tinutele potrivite in functie de silueta.

Prezenta mereu la evenimentele internationale de moda Fashion Week, apreciata de experti in domeniu, Carmen Negoita este un nume in moda, asa ca merita sa tineti cont de sfaturile ei si sa aplicati trucurile pe care ni le sugereaza.

1.       Cum sa ascundem burta

Hainele ar trebui sa aiba o croiala lejera, nu cambrata. Nu trebuie sa evidentiem talia, sa nu incercam sa punem o curea sau sa alegem o rochie pe talie. O rochie, o camasa trebuie sa plece de sub sani, sa curga din umeri astfel nu va evidentia burta. In cazul barbatilor care isi cumpara tricouri cu un numar mai mare din dorinta de-a ascunde burta sau a celor care opteaza pentru tricourile mulate, trebuie sa fie atenti la masuri, sa nu fie nici pe corp, dar nici foarte mari. Conteaza materialul tricoului, ar fi bine sa le alegem pe acelea care nu iau forma corpului si se vad mai interesant.

2.       Cum mascam picioarele groase

 Cu fuste lungi si pe tocuri alungim silueta. Fustele lungi, ample si incaltamintea cu toc alungesc, pantalonii evazati deasemenea.

3.       Cum ascundem bratele groase

In cazul doamnelor, rochiile fara maneci evidentiaza bratele groase. Estetic arata mai bine cu putina maneca. Personal, as tinde sa spun sa nu fie rochiile fara maneca, toata lumea e libera sa se exprime, dar e mai bine sa acoperim zonele care atarna si nu sunt tocmai placute la vedere. Sunt si persoane slabe cu aceasta problema sau cu altele, cum ar fi celulita, de aceea recomand sa-si acopere zona cu probleme. Prin haine infrumusetam corpul, acoperam zonele de care nu suntem tocmai mandri si evidentiem zonele de care suntem mandri. Ce daca sunteti mai plinuta, daca aveti o fata interesanta, cu un machiaj frumos, indreptati atentia asupra fetei! Daca mai puneti si o bluza pe gat sau una care are ceva interesant la baza gatului sau un detaliu care sa duca privirea catre fata, veti distrage atentia de la restul corpului care este mai plinut.

4.       Cum mascam posteriorul

Am putea purta un pantaloon mulat, dar depinde cum il accesorizam. E foarte important atunci cand iei un pantalon mulat, sa-l inalti pe tocuri si sa pui o bluza care sa vina peste burta, putin mai jos de talie. Daca punem un sacou mai lung, alungeste si mai mult silueta. Depinde ce vrem sa scoatem in evidenta. Testul oglinzii este cel mai important. Sa fim realisti cu noi insine, sa ne dam seama care ne sunt punctele  forte si cele mai putin forte, sa ni le acceptam si sa ni le imbunatatim, iar prin haine sa ne ajutam sa ne simtim agreabil, sexy. Hainele sunt un mod de-a te exprima. Multe persoane se imbraca in functie de vreme, daca e mohorata aleg tinute mai inchise la culoare. Dar sunt si persoane care pe ploaie se imbraca in alb, asa se simt ele in ziua respectiva. E important sa iesim din zona noastra de confort cateodata. Nu inseamna ca trebuie sa fim atenti la criticile lumii, sa fim insa atenti cum ne imbracam si sa facem un exercitiu, sa vedem cum ne simtim. Sa nu cadem in penibil, dar sa ne mai depasim putin barierele si sa indraznim sa incercam sa ne simtim bine in pielea noastra.

(sursa foto: Instagram @carmennegoita)

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.