0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Vine, vine primăvara... ai geacă de ploaie și vânt?

02.03.2020 09:34, Alexandra Mănăilă

Se știe că primăvara este anotimpul care readuce natura la viață și care din punct de vedere meteorologic are manifestările întregului an. Deci, v-ați pregătit pentru ploaie, vânt, soare arzător și la extrema cealaltă, pentru ninsoare? Magazinele Goliat Fashion vă prezintă piesa vestimentară a sezonului, pe care trebuie neapărat s-o aveți în șifonier: o geacă de ploaie și vânt.

Ușoară, impermeabilă, modernă, colorată, confecționată din materiale de calitate, care se usucă rapid și nu se șifonează, acestea sunt calitățile unei geci perfecte, bună de purtat pe ploaie și pe vânt.

Domnii cu greutate intră în geci primăvăratice

Bărbații care poartă mărimi mari găsesc geci subțiri, bune de purtat când vremea e schimbătoare. Își pot alege gecile în culori după pofta inimii, de la roșu până la albastru parlament și chiar negru. Se asortează de minune cu blugi, cu cămașă sau tricou.    

Trench, varianta mai lungă

În cazul doamnelor care vor să aibă o geaca impermeabilă mai lungă, trench-ul ar putea fi soluția potrivită. Cu glugă detașabilă, această piesă vestimentară poate fi purtată atât cu pantaloni, cât și cu rochie sau fustă.

Pantofii și umbrela, asortate

Abia așteptați să vă încălțați cu ceva mai ușor? Ei bine, vremea balerinilor a sosit. În zilele cu mult soare sunt bineveniți, mai ales dacă aveți de mers pe jos mult. Roșii, bleumarin, negri, balerinii pot fi aleși în funcție de culoare și puteți avea mai multe perechi în casă. Când plouă, evident e nevoie de pantofi rezistenți la apă și dacă vă surâd chiar cizme de cauciuc.

Nu uitați să asortați încălțămintea cu ținuta și cu umbrela, un accesoriu de neuitat în zilele ploioase.

Culorile pastel, în ton cu primăvara

Pastelurile au făcut parte dintotdeauna din paleta clasică de culori de primăvară, deci nu renunțați la ele dacă vă plac. Culorile pastel cum ar fi albastru, roz, galben pot fi ușor asortate, prin urmare căutați tricouri, cămăși, eșarfe, cravate în aceste tonuri. Verdele inundă și el sezonul și dacă vreți să fiți parte din el, alegeți-l fără ezitare. Cu o piesă vestimentară albă lângă verde veți emana un suflu de aer curat de primăvară. Totul e să aruncați o privire atentă în interiorul magazinelor noastre și veți găsi cu siguranță ceva care să vă placă.

Magazinele Goliat Fashion vă urează o primavără frumoasă și vă așteaptă să încercați noua colecție de sezon!


Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.