0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Unda verde la costumele de baie!

21.06.2017 00:00, Alexandra Manaila

Odata cu vacanta de 1 mai se deschide sezonul costumelor de baie, fiindca vine caldura si vremea plajei si imbaierii. Si cine a zis ca persoanele durdulii trebuie sa stea departe de placeriile verii? Indiferent de vremea de afara de 1-2 mai, e timpul sa va improspatati garderoba, ca sa nu va ia sezonul estival pe nepregatite. Iar costumul de baie, accesoriu sau piesă vestimentară, cum vreti sa-l catalogati, trebuie sa fie la indemana. Nu va fie rusine sa purtati acest accesoriu, puteti opta pentru  bikini, costume din doua piese sau intregi, dar alegeti-le in asa fel incat sa fie in ton cu trendul modei, dar sa va si avantajeze.

Magazinele Goliat Fashion va ofera o gama larga de costume de baie, pentru toate siluetele si cele mai indraznete, care vor sa-puna in evidență formele corpului, si pentru cele mai sfioase care vor sa acopere cat mai mult.

Costume de baie- rochite

Doamnele mai corpolente si mai sfioase se pot bucura de mare, soare si statul la plaja fara sa se simta inconfortabil, daca aleg costumele gen rochite. Sunt moderne, acopera abdomenul rotofei si soldurile. Avem costume de baie rochita din poliamide 80% si elastan 20%, in culorile marii-nuante de albastru si verde marin cu flori de vara- la preturi de 120 lei bucata, marimi mari si foarte mari.

Costume de baie intregi

Istoria costumului de baie a inceput cu costumul intreg, care nu a ramas ratacit in negura vremii, fiind purtat si astazi de doamnele mai pudice sau de cele care il folosesc exclusiv pentru inot. In magazinele Goliat Fashion gasiti modele intregi, marimi mari de la XXL in sus, confectionate din  poliamide 80% si elastan 20%, uni sau in doua culori la preturi de 80 lei bucata.

Costume din doua piese

Persoanele mai indraznete, care nu se sfiesc sa-si arate formele corpului, chiar daca sunt mai durdulii, pot alege costumele de baie in doua piese, cu slipul normal,  din poliamide 80% si elastan 20%. Sutienele sunt colorate altfel, dar asortate cu slipul, asa cum se poarta de cativa ani incoace.

Asadar, va puteti pregati bagajul de plaja si inot, iar daca de lotiunea impotriva arsurilor solare si de ochelarii de soare va ocupati dvs, grija costumului de baie o puteti lasa in seama noastra. Va asteptam sa ne faceti o vizita la unul din cele 3 magazine din Bucuresti sau pe siteul nostru si sa va achizitionati ce va place si ce va avantajeaza.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.