0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Un nou magazin in Brasov!

21.03.2018 12:57, Alexandra Manaila

S-a deschis un nou magazin Goliat Fashion in Brasov!

Odata cu venirea primaverii, Goliat Fashion a deschis un nou magazin. Pe langa cele 3 magazine existente in Bucuresti, incepand cu 1 martie 2018 Brasovul se poate lauda cu un nou magazin care comercializeaza imbracaminte si incaltaminte masuri exceptionale. Situat intr-o casa monument istoric, care dateaza de 200 de ani si care a fost facuta de doi frati din breasla curelarilor din zona, magazinul Goliat Fashion te imbie cu o atmosfera calda si primitoare. 

,,Am ales Brasovul pentru ca este in inima tarii, pentru ca este un oras turistic, pentru ca e frumos si vara si iarna si pentru ca aveam multi clienti din zona care ma intrebau cand am de gand sa deschid un magazin in orasul lor. Iata ca am venit in intampinarea acestora si am investit peste 75.000 de euro, ca sa deschidem Goliat Fashion la Brasov”, a declarat Victor Manole, patronul magazinelor Goliat Fashion.

Amenajat modern si elegant, magazinul ofera produse vestimentare de calitate de la marimile 2XXL pana la 10XXL, la preturi accesibile raport-calitate. Goliat Fashion este amplasat strategic in zona centrului vechi, spre drumul care duce catre Poiana Brasov, la 200 de metri de primarie, pe strada Iuliu Maniu nr.20.

Pentru brasoveni, incepand de acum vechea problema cu marimea nu va mai exista, intrucat la Goliat Fashion vor gasi tot ce au nevoie de la lenjerie intima pana la costume si incaltaminte, curele, maieuri, papioane, cravate, ciorapi, sosete etc.

Va asteptam sa ne vizitati!

Program magazin:
Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
Sambata: 10.00 - 14.00

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.