0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Ultraviolet - culoarea anului 2018

02.07.2018 11:04, Alexandra Manaila

In caz ca nu stiati, culoarea anului 2018 este ultraviolet. Ea a fost aleasa de Institutul Pantone si reprezinta „originalitate, ingenuitate si gandire vizionara”. Magazinele Goliat Fashion sunt in ton cu moda si v-au pregatit cateva haine, marimi mari de culoarea anului. Puteti arunca o privire sa le vedeti pe magazinul online sau daca sunteti din Bucuresti sau Brasov sa dati o fuga la magazin.

Rochii, marimi mari

Latrice Eiseman, directorul institutului sustine ca ultravioletul este una dintre cele mai complexe culori deoarece este nevoie de doua nuante care aparent se situeaza la poluri opuse –albastru si rosu- pentru obtinerea acestei culori. Asadar, va invitam sa va indreptati atentia spre rochiile de seara marimi mari. Daca decideti sa purtati o rochie sau o fusta ultraviolet, nu veti avea batai de cap cu alte completari, acestea fiind indicat sa fie purtate simplu ca articole de sine statatoare fara adaugiri inutile. Totusi, daca tineti sa fiti o doamna asortata, apelati la cercei, poseta, esarfa sau curea violet. Hilary Clinton a purtat de multe ori tinute mov.

Haine de barbati, marimi mari

Domnii bine facuti nu trebuie sa fuga de mov, violet, lila. Nu doar ca vor fi in trend imbracati asa, dar vor arata precum starurile de la Hollywood. Prince, David Brownie, Jimi Hendrix nu s-au sfiit sa apara imbracati in violet. In magazinele Goliat Fashion gasiti multe haine de barbati marimi mari. Va recomandam camasi xxl pentru barbati din bumbac si poliester. Puteti asorta cravata sau batista de la sacou pentru o nota de eleganta.

Cu ce puteti combina violetul

Fiind compus din albastru si rosu, violetul merge bine cu cele doua. De asemenea, cu alb si negru care sunt neutre si se potrivesc cu orice culoare. Atentie insa la galben, sa fie de aceeasi intensitate cu violetul, altfel nu va arata bine. Fereste-te de combinatia violetului cu verde si portocaliu. 

Incaltamintea de culoarea regalitatii

Movul este considerat culoarea regalitatii, in nuanta de purpura. Ea sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea. Culoarea mov corespunde chackrei crestetului capului- coroana- care este asociata onoarei, demnitatii, respectului de sine si sperantei. Prin urmare, daca vrei sa calci pe urmele celor cu sange albastru in vene, te poti incalta cu pantofi mov. Pentru doamne propunerea noastra este cea a unor balerini din piele sintetica, usori, comozi, sic.

Terapie cu putin mov

Se spune ca movul calmeaza fricile si agresivitatea. Este folosita in cromoterapie (terapia cu culori) pentru a dezintoxica organismul, fiind o culoare antiseptica, cu efect purificator la nivel spiritual si fizic. Se pare ca movul intareste sistemul imunitar si regleaza tensiunea arteriala. Iata cateva motive in plus sa alegi aceasta culoare. In caz ca nu stiai, violetul este culoarea persoanelor marcate de spiritualitate, carora le place sa invete din experiente si sa citeasca despre vietile altora. Nu degeaba, vesmintele purtate de cardinali sunt mov. Aceasta culoare este reprezentativa pentru zodia Fecioara, fiind considerata culoarea melancoliei. Chiar daca nu esti in zodia Fecioarei, dar vrei sa porti violet, la noi in magazinele de haine xxl vei gasi articole de culoarea regalitatii pe masura ta. Te asteptam!

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.