0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Tinute potrivite in zilele geroase

14.01.2017 10:33, Alexandra Manaila

Cod portocaliu sau galben de ger si viscol. Astfel de avertizari meteorologice trebuie sa va dea de gandit cum va imbracati in zilele geroase, daca sunteti nevoiti sa iesiti din casa.

Indiferent ca sunteti o persoana mereu in pas cu moda sau nu, pe timp de ger, cu zapada si viscol, cel mai important este sa fiti bine imbracati, astfel incat sa nu suferiti de frig, sa nu raciti sau mai rau sa nu fiti predispusi la degeraturi.

Magazinele Goliat Fashion, si cele fizice din Bucuresti, dar si cele din mediul online, va propun tinute potrivite pentru zilele geroase, conform recomandarilor medicilor, adica in straturi. Imbracamintea in straturi sau in foi de ceapa inseamna ca e bine sa purtati mai multe straturi subtiri de haine pentru a nu se risipi din caldura corpului. Iar noi avem din toate aceste tipuri de articole.

Imbracaminte in foi de ceapa

Propunerea noastra este sa purtati un maiou sau un tricou de bumbac, peste o helancă sau o bluza cu maneca lunga, iar peste hanorac sau pulover. Le gasiti pe toate la noi in magazine (culori diferite, marimi mari si materiale diverse) si le puteti alege astfel incat sa le asortati la mai multe tinute. Daca vi se pare ca sunteti prea imbracati, cand ajungeti la serviciu sau acasa, mai puteti da jos din haine. O vorba din popor chiar spune: „mai bine sa ai ce da jos de pe tine decat sa nu ai ce sa pui pe tine.” Cand alegeti haine, va sfatuim sa le luati pe cele mai largute, cele stramte impiedica circulatia corecta a sangelui si nu sunt recomandate a fi purtate pe timpul friguros.

Ciorapi, colanti si pantaloni

E clar vremea pantalonilor, asa ca doamnele cochete trebuie sa renunte la rochii si fuste pe astfel de perioade geroase. Pantalonii din lana, bumbac sau impermeabili sunt piese vestimentare obligatorii in iernile naprasnice. Iar fanii blugilor ar fi bine sa poarte pe dedesubt dresuri sau colanti grosi, stiut fiind ca blugii nu sunt foarte caldurosi. Asta inseamna blugi mai largi, nicidecum supraelastici, strânşi pe corp, pentru a permite aerului să circule. Nu uitati de ciorapi flausati, care sa va tina de cald la picioare.

Caciula, fular si manusi

O treime din caldura corpului se pierde pe la degete si extremitati, asadar manusile, fularul si caciula sunt esentiale. Optati pentru cele din materiale groase, precum lana, bumbac, blana artificiala sau din impermeabil. Domnii cocheti care poarta palarie, tinerii care sunt adeptii sepcilor ar trebui sa renunte la acestea in zilele geroase si sa aleaga caciulile care sa acopere urechile. In privinta manusilor, e bine sa va cumparati din cele cu degete, din lana, bumbac sau din material impermeabil. Manusile din piele, din piele intoarsa sau imitatie de piele nu sunt foarte calduroase. Unii considera fularul un accesoriu sic, dar cand e frig afara el poate proteja mai bine, deci e unul util, de aceea cu cat e mai lung cu atat il puteti infasura in jurul gatului, a gurii si al umerilor si astfel sa va tina de cald.

Geci si paltoane

Gecile groase şi paltoanele sunt obligatorii pe timp de iarnă. Puteti alege din zecile de modele pe care le avem, in functie de culori, materiale, preferinte. Cele cu gluga sunt foarte practice, fiindca inseamna o protectie in plus pentru cap, la fel cele mai lungi care sa acopere cat mai mult. Important este sa optati pentru un numar mai mare ca pe dedesubt sa puteti sa puneti hainele in straturi.

Va asteptam sa vizitati magazinele noastre si sa comandati ce va place si ce aveti nevoie.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.