0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Tinute de Revelion pentru domni

02.12.2014 00:12, Alexandra Manaila

Un domn bine se cunoaste dupa costum. Chiar daca gasiti greu un costum care sa vi se potriveasca, trebuie sa faceti un mic efort si sa va achizitionati o asemenea tinuta. Pentru anumite ocazii cum ar fi diverse evenimente, intalniri de afaceri, petreceri, seri festive un costum impecabil va reusi sa va puna in valoare. Insa un costum ponosit ar putea sa va aduca deservicii…

Costumul barbatesc este compus din haina, vesta și pantaloni. La acesta mai aveti nevoie de o camasa, o cravata sau papion (depinde de ocazie si de gusturi), o curea din piele si o pereche de pantofi.  Daca vreti sa va innoiti, trebuie sa stiti ca mai intai se alege costumul, apoi camasa si la final cravata. La Goliat Fashion, gasiti toate aceste produse si in marimi mari, deci puteti lua intreaga tinuta dintr-un singur magazine, fara sa alergati in mai multe locuri.

Radu Valahu in costum

Radu Valahu, sportivul care prefera tinutele lejere, se imbraca foarte rar in costum. ,,Am purtat costum cand eram prezentatorul unei gale Local Kombat, unde trebuie sa ai o anumita tinuta’’, a precizat acesta. In rest, pe Radu lumea il vede in tinuta sport.

Invitat fiind sa participe la o sedinta foto, organizata de magazinele Goliat Fashion, Radu a acceptat provocarea si a imbracat mai multe costume care se vand in cele trei magazine. ‘’As purta aceste tinute doar la un restaurant in noaptea de Revelion sau ca prezentator undeva la un eveniment sportic. Este o tinuta festiva’’, a marturisit Radu.

Camasile albastre au mare trecere

In privinta camasilor pe care le-ar asorta la costum, desi Radu a incercat diverse culori de la roz, rosu, pana la albastru, si diverse modele in dungi, in carouri, sportivul ar prefera sa poarte camasile albastre, aceasta fiind de altfel culoarea sa preferata si culoarea ochilor lui.

Pentru cei care merg la un Revelion mai putin pretentios, Radu are un sfat:  imbracamintea semisport. ,,Chiar se poarta si lumea e tentata sa foloseasca din ce in ce mai mult o combinatie intre tinuta sport si eleganta’’.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.