0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Sărbătorile se întâmpină în roșu

23.12.2019 11:49, Alexandra Mănăilă

Roșie este îmbrăcămintea lui Moș Crăciun. Roșii sunt rochiile doamnelor care nu vor să treacă neobservate de Revelion. Roșu este decorul de pe masa de Crăciun. Deci, fiți în ton cu sărbătorile de iarnă și luați-vă o piesă vestimentară de culoare roșie.

Magazinele Goliat Fashion vă oferă o gamă variată de produse de culoare roșie, totul e să intrați în magazine sau pe site și să alegeți ce vă place.

Se spune că această culoare este culoarea dragostei și romantismului. Nu e de mirare, de ce femeile îmbrăcate în roșu atrag privirile bărbaților ca un magnet. De asemenea, se știe că roșu este culoarea oamenilor puternici. Prin urmare, în funcție de culoarea ochilor și a pielii, cu siguranță veți găsi acea nuanță de roșu care să vă prindă, să vă inspire să fiți pasionali, romantici, plini de dragoste de aceste sărbători.

Dacă aveți pielea deschisă și păr blond deschis alegeți un roșu cu nuanță gălbuie: tomate sau corai. Dacă pielea este aurie și părul roșcat se potrivește un roșu ruginiu sau de nuanța rodiei. Dacă pielee este palidă și părul blond-cenușiu mergeți pe un roșu rece cu nuanță albăstrie. Dacă aveți tenul închis, culoarea părului neagră puteți practic orice nuanță de roșu.

Ținute de Crăciun și Revelion

Doamnele care vor să fie elegante, dar să aibă o ținută comodă în același timp, pot opta pentru un pantalon negru combinat cu o bluză de dantelă roșie.

Rochia de seara de culoare roșie va face senzație, așa că nu ezitați să investiți într-o asemenea piesă vestimentară.

Domnii, mai ales dacă sunt colindători și trebuie să facă față frigului pot purta un pulover roșu cu nasturi peste o cămașă albă sau neagră.

Întotdeauna combinațiile alb-roșu, negru-roșu vor fi elegante. La un costum negru o cămașă roșie scoate din monotonie ținuta, așa că poate fi purtată chiar și de Revelion.

Și nu în ultimul rând, dacă vreți să respectați tradițiile, de Anul Nou trebuie să purtați ceva roșu, fiindcă vă apără de spiritele rele și privirile malefice.

Magazinele Goliat Fashion vă urează Sărbători minunate și vă așteaptă și în 2020 să le vizitați. La mulți ani!

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.