0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Salopeta

22.05.2015 00:05, Alexandra Manaila

Stiati? Salopetele au revenit in moda.  Noi am ales-o pe aceasta, din viscoza  si elastan, ca sa fie racoroasa  si sa nu se sifoneze, pastrindu-si  perfect forma.  Ne-au atras  nuantele se de albastru luminos care, combinate cu alb si negru, dau o tinuta grozava  pentru momentele de relaxare. Dealtfel, ceea ce mi se pare nemaipomenit la o salopeta este, in primul rind, comoditatea, libertatea miscarilor pe care purtarea ei o asigura.   Cind esti imbracata in salopeta –  mai ales intr-una care are elastic in talie ca salopeta din imagine –  nu-ti mai pui nici una din problemele pe care ti le pui in mod obisnuit atunci cind porti o fusta, o bluza. Cu salopeta, totul sta la locul lui. Tie nu iti ramine nimic de facut. Ai voie sa te simti bine fara grija ca nu arati bine, ca ceva ar putea fi in neregula in tinuta ta. Iar daca mai ai si doua buzunare in care sa iti indesi miinile, nu cred ca iti mai poti dori ceva.

Doar daca vrei sa mergi la o plimbare sau intr-o vizita. Atunci, cu un cordon asortat cu sandalele sau balerinii pe care ii porti, salopeta va capata un aer elegant.  Daca seara se anunta racoroasa, nu uita sa iei cu tine si un sal asortat.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.