0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Sacoul

23.09.2017 09:21, Alexandra Manaila

Purtate inca din secolul al XV-lea de catre barbati, sacourile au devenit piese de baza in garderobele noastre. Daca in anii 1930 se purtau sacourile supradimensionate, cu umeri si revere largi si de lungime medie, acum se poarta sacourile stramte pe corp, cu revere si gulere mici, cu un singur rand de nasturi.

Cum se apropie sarbatorile de iarna, magazinele Goliat Fashion va propun mai multe modele de sacouri groase, marimi mari: 68, 70, 72, 74, 76, 78, 80. Puteti opta pentru culori diverse, toate pot fi asortate cu camasi sau pantaloni. Acum in sezonul friguros sacourile pot fi purtate peste o camasa sau o bluza, iar deasupra puteti imbraca un palton.

Ce poate fi mai potrivit decat un cadou elegant, comod si practic? Sacoul cu un singur rand de nasturi, model pe care-l gasiti in magazinele Goliat Fashion reprezinta cea mai recunoscuta piesa din tinuta barbatilor, asa ca nu ezitati sa-l achizitionati. In sifonierul oricarui domn trebuie sa existe cateva sacouri. Nu strica sa achizitionati sacouri in culori diferite precum bleumarin, maro, negru, gri. Puteti purta si  carouri sau dungi, la Goliat Fashion gasiti diverse modele. Noi vi le oferim pe cele de iarna, care sunt confectionate din lana 85% si poliester 15%,la pret de 430 lei bucata. Pentru mai multe detalii si comenzi intrati pe https://imbracamintexxl.ro/barbati/sacouri-barbati sau vizitati unul din cele 3 magazine ale noastre.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.