0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Primavara asta se poarta bluzele stil poncho

04.04.2017 00:00, Alexandra Manaila

Doamnele care vor sa fie in pas cu moda, dar vor sa-si ascunda colaceii de grasime din jurul taliei, isi pot innoi garderoba cu o piesa vestimentara practica si moderna. Magazinele Goliat Fashion va propune bluza stil poncho, potrivita tuturor femeilor, inclusiv celor XXL.

Un poncho veritabil este de fapt o patura din lana, purtata pentru a menține corpul cald. Daca e folosit un material impermeabil, ea poate fi folosita pe timp de ploaie. Poncho-urile sunt articole de îmbrăcăminte tipice pentru America de Sud, dar acum se poarta peste tot in lume. De la modelele traditionale pana la cele militare, poncho-urile cu modele sau culori festive pot fi purtate atat casual, cat si la evenimente speciale.

Poncho-urile tip bluza pe care vi le propun magazinele noastre le puteti purta pe timp de zi, dar si seara. Inflorate, colorate, din materiale precum vascoza 65%, poliester 30% si elastan 5%, ele sunt numai potrivite pentru acest sezon si se pot asorta la blugi, la pantaloni sau la fuste. In magazinele noastre gasiti masuri mari: 54, 56, 58, 60 ale acestor articole vestimentare. Puteti sa ne faceti o vizita in cele trei magazine din Bucuresti sau puteti face comenzi online pe site.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.