0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Mereu modern cu papion!

02.02.2016 00:02, Alexandra Manaila

Domnii cu greutate care vor sa se imbrace elegant sau vor sa fie sic, sa iasa in evidenta, pot incerca un accesoriu pe masura. Papionul, care pentru unii reprezinta  un obiect vestimentar uzitat doar in situatii speciale: gale, baluri, petreceri exclusiviste, poate fi purtat si in alte situatii.


O intalnire in plina zi, o seara in club sau un eveniment elegant sunt ocazii potrivite pentru a purta un papion. Vestea cea buna este ca magazinele Goliat Fashion au papioane de mai multe tipuri, din mai multe materiale, toate fiind reglabile si, deci, adaptate marimilor mari. Din saten, catifea ori bumbac, papioanele din magazinele noastre se pot purta de catre barbatii cu masuri mari, pana la masura 10 X la camasa.


De Valentine Day, de Dragobete sau cu oricare alta ocazie, doamnele pot face cadou inedit domnilor cu greutate. Un papion este un accesoriu mereu la moda, iar pretul de 45 lei bucata este unul bun, care nu da peste cap bugetul nimanui.


Daca nu aveti timp sa dati o fuga intr-unul din cele 3 magazine Goliat Fashion din Bucuresti, puteti comanda si online pe site unde veti gasi si fotografii cu mai multe modele de papioane.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.