0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Magazinele Goliat Fashion revin in forta din 15 mai

14.05.2020 20:37, Alexandra Mănăilă

Incepand cu 15 mai 2020 magazinele Goliat Fashion se vor redeschide. Odata cu trecerea Romaniei din starea de urgenta in starea de alerta cele 4 magazine Goliat Fashion pot conform reglementarilor in vigoare sa deschida, asa ca va asteapta cu noi produse vestimentare de sezon.


Atat cele 3 magazine existente in Bucuresti, cat si magazinul din Brasov va prezinta imbracaminte si incaltaminte de sezon, in pas cu moda, punandu-va la dispozitie marimi si masuri exceptionale. Intr-o atmosfera calda si primitoare puteti proba pe indelete produsele in incinta magazinelor. Va asiguram ca respectam masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului si tinem cont de distantarea sociala si de reglementarile autoritatilor. Programul magazinelor este de Luni-Vineri: 10.00-18.00 Sâmbătă-Duminică: 10.00-14.00.

Cei care v-ati obisnuit deja cu magazinul online, stiti ca acesta a fost deschis tot timpul, pe perioada pandemiei de coronavirus, deci puteti comanda oricand produsele din fata calculatorului. Sunteti la un click distanta de costumul dorit sau de rochia preferata. Totul e sa intrati pe site, sa alegeti ce va place si sa comandati.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.