0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Inul, foarte racoros

01.07.2016 00:07, Alexandra Manaila

Vara, inul este un material iubit, apreciat si folosit de persoanele care au probleme cu caldura. Exista si explicatii pentru asta: e racoros, usor de purtat si natural.

Inul (Linum usitatissimun) este o plantade origine mediteraneana, care se cultiva si in Romania, fiind extrem de apreciata pentru fibra si culoarea sa. Fibra de in este mai rezistenta decat cea de bumbac, deci hainele din acest material sunt mai trainice.

Avantaje

Iubitorii de produse naturale il pot folosi cu incredere, in plus, culoarea inului spune ceva despre calitatea acestuia. Cu cat este mai deschisa, cu atat inul e calitativ superior.Panza de in este buna nu doar pentru naturaletea sa, ci si pentru proprietatile ei, de departe capacitatea inului de a absorbi umezeala fiind cea mai apreciata. O alta proprietate a inului este ca nu se decoloreaza.

Dezavantaje

Dezavantajul pieselor vestimentare din in este acela ca se sifoneaza foarte tare.De altfel nici calcatul lor nu este o misiune tocmai usoara. Vesmintele din in trebuie umezite, ca sa se calce mai bine si neaparat pe dos. Daca nu aveti o problema in purtarea hainelor sifonate si nu trebuie sa aratati scosi ca din cutie, atunci inul trebuie sa se regaseasca in garderoba voastra. Si in ceea ce priveste spalarea inului este necesara o deosebita atentie, recomandarea fiind ca hainele din in sa fie spalate manual, cu apa calduta si cu detergent lichid special pentru materiale delicate. Daca sunteti fani ai masinii de spalat, atunci alegeti programul fara stoarcere si latemperaturaapei care nu depaseste 30 de grade Celsius. Atentie insa exista si posibilitatea ca hainele din in sa intre la apa dupa spalare!

Camasi si pantaloni din in

Magazinele Goliat Fashion va propune cateva articole din acest material vaporos. Pantalonii pot fi purtati atat de domni, cat si de doamne in zilele toride de vara. Pentru domni avem pantaloni din in marimi mari si foarte mari in diverse culori: bleumarin, bej, gri fume, negri la preturi pornind de la 70 lei bucata. Doamnele gasesc la noi salvari de in, simpli si lejeri. Camasi din in doar barbatii pot gasi la noi. Totul e sa veniti in magazinele noastre sau sa intrati pe site si sa comandati articolele vestimentare potrivite. Nu uitati sa le asortati cu incaltaminte colorata, doar e vara!

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.