0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Ghidul rochiilor pentru femei cu forme

07.07.2021 16:34, Goliat Fashion

Sa iti iubesti formele poate fi dificil uneori, dar o tinuta adecvata corpului tau și accentuarea partilor frumoase nu numai ca iti vor asigura un look placut, dar te vor ajuta sa te simți confortabil si  increzatoare iar acest lucru este foarte important.

Fie ca mergi la plaja, la o plimbare in parc sau la o terasa, o rochie este un must-have, indiferent de marime. Rochiile sunt mereu alegeri simple dar deosebite!

Rochii xxl pentru siluete cu forme

ROCHII MAXI

Sunt rochiile maxi potrivite stilului tau? Aceastea sunt adecvate tuturor tipurilor de corp iar cheia purtarii majoritatii modelelor de rochie maxi este o talie definita. Daca aceasta nu are deja o curea, gaseste una care sa iti ridice talia. In plus, ai un avantaj daca rochia are o captuseala care ajuta sa se aseze mai ușor peste formele tale. Toamna, combin-o cu cizme inalte sau cu botine si colanți.

ROCHII SUPRAPUSE

Rochia suprapusa in forma literei V, ofera forma in partea de sus a corpului, iti alungeste gatul si iti scoate in evidenta atuurile corpului. Un model midi este perfect pentru munca, o rochie de matase poti sa o combini atat cu sandale cat si cu adidasi, o rochie din satin este eleganta, de ocazie, iar una din bumbac este casual, care accesorizata in mod corespunzator iti  poate da aspectul pe care il iubesti.

Acestea sunt motivele pentru care rochia suprapusa este considerata una dintre cele mai versatile rochii pe care le poate detine o femeie.

ROCHII SHIFT

Rochia shift este comoda, simpla si foarte populara. Avantajeaza pe oricine si este o piesa ușor de purtat in fiecare zi. Croiala dreapta ajuta la mascarea imperfectiunilor si evidentiaza piciorele, daca este aleasa lungimea adecvata corpului. Nu trebuie decat sa adaugi adidasi pentru o tinuta de zi și o jacheta de blugi sau un blazer și pantofi negri cu toc pentru evenimente sau ocazii speciale.

ROCHII CAMASA

Un must-have pentru toate femeile! Ne plac rochiile de tip camasa pentru decolteul cu nasturi și pentru ca pot fi purtate in fiecare zi. Poarta-le cu sandale vara sau cu blugi, curea clasică și cizme pentru toamnă.

Tips & tricks

Alege stilul si lungimea rochiei in functie de ocazia la care participi. Adauga paltoane și jachete pentru a transforma rochia intr-o ținuta dinamica și finalizeaza aspectul adaugand accesorii precum bijuterii, eșarfe si curele.

Piese de vestimetatie preferate pot fi numite cele pe care le poti purta fara sa te gandesti prea mult. Vezi colectia de rochii de vara marimi mari si foarte mari a magazinelor Goliat Fashion si ai toate sansele sa gasesti multe rochii pe care sa le indragesti de la prima vedere. Iar daca doresti sa stii ce culoare sa alegi in functie de tendintele verii 2021, poti sa te inspiri din acest articol de pe blogul nostru.

 

 

 

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.