0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Eternele si practicele tricouri, nu se demodeaza niciodata!

27.03.2015 00:03, Alexandra Manaila

Nu a venit inca vara, dar nu ne impiedica nimic sa va oferim tricouri, aceste minunate piese vestimentare, care au ramas la fel de moderne ca in secolul XIX atunci cand au aparut pentru prima data si care se poarta in orice sezon.

Istoria spune ca tricoul s-a nascut prin taierea in doua a lenjeriei  intime numite „union suits”. Astfel s-au obtinut doua bucati, una pentru partea de sus a corpului si una pentru partea de jos, cea de sus fiind suficient de lunga pentru a putea fi bagata sub curea. In acelasi secol, tricourile i-au inspirat si pe croitori, care s-au jucat si au creat diverse modele, cu si fara nasturi, pe langa gat, cu anchior, etc. Tot in acelasi secol mai spre final a aparut si modelul de tricou polo, probabil odata cu aparitia jocului de polo, astazi fiind deja un model consacrat.

In zilele noastre, tricourile au devenit o piesa vestimentara de baza, in garderoba oricarui domn, indiferent ca sunt purtate vara sau iarna. De aceea, nici magazinele Goliat Fashion  nu au asteptat caldura ca sa va ofere modele noi de tricouri. Dimpotriva, va oferim inca de pe acum o varietate larga de tricouri barbatesti. Avem foarte multe modele de la cele polo, pana la cele la baza gatului, unele in dungi sau uni, altele cu imprimeuri sau cu buzunare. Va oferim si un curcubeu de culori: de la pastel potrivite mai ales primavara pana la culori vii de vara, precum si clasicele tricouri alb si negru.

Nu va faceti griji in privinta siluetei, la noi gasiti marimile potrivite, fiindca avem de la 2XL la 10 XL. Preturile incep de la 50 lei si ajung la 140 lei, iar calitatea produselor este foarte buna.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.