0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

De sarbatori Goliat Fashion recomanda sacouri domnilor bine facuti

27.12.2016 10:46, Alexandra Manaila

In preajma sarbatorilor de iarna, domnii se orienteaza spre haine groase si sport; pulovere, geci, ignorand tinutele elegante. Nimeni nu spune ca atat Craciunul, cat si Revelionul nu pot fi intampinate in blugi, dar daca asortati un sacou automat tinuta se transforma intr-una eleganta, chiar daca va petreceti sarbatorile intr-o cabana la munte sau acasa la prieteni.

Magazinele Goliat Fashion le recomanda domnilor bine facuti sacouri elegante, in diferite modele si marimi (68-80) din lana 80% si poliester 20%. Fie ca sunt in carouri, fie uni, ele pot fi asortate la o multime de camasi, astfel incat sacourile pot deveni o piesa vestimentara folosita in mai multe ocazii, nu doar la evenimente festive.

Pretul unui sacou in magazinele Goliat Fashion este de 430 lei, dar merita investitia! Va puteti face un cadou o data pe an un sacou. Va intelege si Mos Craciun ca este un dar util, elegant si in ton cu atmosfera de sarbatoare. Asadar, va invitam intr-unul din magazinele Goliat Fashion din Bucuresti sau in magazinul online, unde puteti comanda produsele noastre.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.