0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Culoarea anului 2017 - Greenery sau verde kale

12.01.2017 10:41, Alexandra Manaila

Institutul Pantone alege in fiecare an in luna decembrie noua culoare a anului urmator. Asadar, culoarea anului 2017 este Greener, dupa ce in 2016 doua culori ale anului au urcat pe ,,tronul” expertilor, respectiv roz-cuart si albastru-seren, iar in 2015 marsala a detinut suprematia.

Magazinele Goliat Fashion isi propun sa fie in trend cu tendintele modei, asa ca anul acesta veti gasi la noi produse vestimentare greenery sau pe romaneste de culoare verde. Dar atentie, nu orice verde. Greener nu este la fel de intens ca verdele lime si nici nu aduce a verdele de Craciun, e un verde crud, placut, proaspat. Este verde kale sau verdele verzei crete, codul PANTONE este 15-0343, iar culoarea o puteti vedea aici.

Aceasta nuanta de verde este simbolul unui nou inceput, ce aduce aminte de prima zi de primavara, cand intreaga natura reinvie. Este emblematica pentru exercitarea pasiunilor, fiind o expresie a starii de spirit. Cei care o poarta dau dovada de atitudine personala si vitalitate. „Culoarea aceasta aduce o nota racoritoare si impune nevoia de a explora, de a experimenta si de a reinventa“, arata reprezentantii Pantone.

Nu va ingrijorati in privinta combinarii, fiindca se preteaza la mai multe culori, de la nuante mai profunde, pasteluri si chiar metalice, pana la cele stralucitoare. Verdele acesta proaspat face intoarcerea la natura, deci se poarta anul acesta imprimeurile florale, alaturi de buline, dungi si aplicatii stralucitoare. Totul e sa fiti creativi, sa nu va sfiiti sa combinati culorile si bineinteles sa fiti si in pas cu tendintele din 2017.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.