0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Culoarea anului 2015: marsala

02.03.2015 00:03, Alexandra Manaila

Dupa verde smarald in 2013 și radiant orchid in 2014, Institutul Pantone a decretat ca in 2015 a venit randul marsalei sa urce pe ,,tron”. Mai pe intelesul tuturor, expertii in culori au decis ca anul acesta culoarea definitorie sa fie o nuanta de grena. Da, asta e marsala, un grena putin mai sters, dar nu va nelinistiti, merg si tonuri ce va mai aprinse care bat spre visiniu, spre rosu burgund astfel încat in functie de ten si culoarea parului sa fii in trend si sa-ti stea si bine.

De ce sa porti marsala? Ca sa fii in pas cu moda si ca sa te simti bine. ,,Marsala este o nuanta subtil seducatoare, una care ne atrage spre caldura, care ne confera incredere și stabilitate”, sustine LeatriceEiseman, DirectorulExecutiv, Pantone Color Institute.

Vestea buna e ca marsala pare la fel de atragatoare, indiferent de cine e purtata: bărbați și femei, iar magazinele noastre va pun la dispozitie piese vestimentare in diverse tonuri din aceasta culoare.

Marsala o puteti asorta cu haine de culoarea nisipului, cu gri sau turcoaz. Asocierile cu auriu, cu alte materiale lucioase ii va conferi tinutei un aspect glamour.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.