0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Costumul de mire al lui Radu Valahu, din magazinele Goliat Fashion

19.11.2015 00:11, Alexandra Manaila

Anul trecut in preajma Revelionului va prezentam tinute festive pentru domni, iar Radu Valahu, sportivul care prefera tinutele lejere, acceptase sa se imbrace in costum pentru magazinele Goliat Fashion. ,,Am purtat costum cand eram prezentatorul unei gale Local Kombat, unde trebuie sa ai o anumita tinuta’’, a precizat atunci Valahu. In rest, Radu aproape ca nu iese din tinuta sport, insa cu o exceptie, propria nunta.

Dupa cum ati vazut probabil la TV sau ati citit in presa, sportivul cu greutate s-a casatorit luna trecuta. Iar costumul de mire pe care l-a purtat a fost ales de specialistii nostri, chiar in magazinele Goliat Fashion.

Camasa alba, super eleganta si un costum bleumarin ca sa se asorteze cu rochia miresei, papion si batista de aceeasi culoare, toate piesele vestimentare i-au conferit mirelui un farmec aparte, reusind s-o topeasca si pe mireasa sa. O astfel de tinuta, completata cu pantofi si curea, pe care v-o prezentam in imagini, poate fi purtata si la alte ocazii. Deci, e o investitie care merita!

Si nu uitati, atat in cele 3 magazine Goliat Fashion din Bucuresti, cat si in magazinul online, veti putea gasi tinute de ocazie, intrucat avem grija sa aducem pentru domnii cu greutate, haine pentru toate gusturile si buzunarele.

Produse recomandate

Costum barbati negru CLS1

Costum barbati negru CLS1

Costum din lana 80% si poliester 20%, model clasic, culoare neagra, masuri:  68.Dimensiuni cost..

600,00 Lei

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.