0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Blugii, nelipsiti din garderoba

23.04.2015 00:04, Alexandra Manaila

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Radu Valahu se imbraca de la Goliat Fashion. Ii plac aceste magazine pentru ca gaseste o varietate mare de tinute vestimentare si pentru ca hainele sunt de buna calitate.

Este greu sa-ti gasesti haine cand cantaresti 140 de kg si ai dimensiuni atipice. O recunoaste chiar Radu Valahu, care a povestit ce a patit atunci cand si-a cumparat o pereche de pantaloni de la primul magazin care i-a iesit in cale si avea haine pe masura lui.

“Eram la un eveniment sportiv si la un moment dat dorind sa dau un autograf, am facut o fandare fara voia mea pe scena si mi s-au rupt pantalonii cam 30 cm. Tot spectacolul l-am tinut asa, a trebuit sa raman asa, fiindca nu aveam cand sa ma schimb, eram in direct. Pentru mine Goliat Fashion a fost o barca de salvare. Pantalonii de la Goliat Fashion sunt mai durabili si nu am patit-o niciodata imbracat cu hainele de la Goliat Fashion. Am facut spagatul intre doua vagoane, imbracat cu haine de la Goliat Fashion si au trecut testul’’, a spus Radu Valahu.

Blugii au devenit pantaloni universali, asa ca si sportivul Valahu ii are in garderoba sa.  ‘’Moda blugilor rupti a pornit de la rockeri, cadeau si se rupeau, ii tineau neingrijiiti sau ii purtau pana se rupeau. Acum blugii merg la orice’’, sustine Radu Valahu, care a incercat mai multe perechi si modele de blugi de la Goliat Fashion.

Denumirea pantalonilor vine de la blue-jeans, americanii fiind cei care au lansat aceasta moda. La inceput erau pantaloni stramti de canepa albastra, cu buzunare la spate, ulterior au aparut si modele largi, evazate chiar, fiind croiti pe toate gusturile. Ambele sexe pot purta blugi, iar in magazinele Goliat Fashion gasiti mai multe modele. Puteti opta pentru blugii cu elastan, indicati in general de designeri pentru persoanele cu kilograme in plus.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.