0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Albastru clasic, culoarea anului 2020

03.02.2020 08:37, Alexandra Mănăilă

Aveți haine de culoare albastră în garderobă? Dacă nu, e timpul să vă cumpărați, căci experţii Pantone au decretat albastru clasic culoarea anului 2020. Vestea bună este că magazinele Goliat Fashion au multe produse vestimentare în această culoare pentru posesorii mărimilor mari și foarte mari.

O culoare simplă, dar elegantă, care conferă încredere şi profunzime în vremuri care necesită aceste calităţi, așa au definit albastru clasic experții culorilor de la Institutul Pantone, cel care de mai bine de două decenii decide culorile anului. Albastru clasic este considerat o nuanță odihnitoare care aduce sentimentul de pace și liniște și încurajează optimismul. Pe de altă parte, este o culoare care stimulează gândirea, așa că aveți toate argumentele s-o purtați. 

Cu ce poate fi asortat albastru infinit… 

Fie că e vorba de tricouri, bluze, rochii, pantaloni fie de cămăși ori sacouri, tonurile de albastru și aici ne referim de la bleu până la bleumarin pot fi asortate cu culorile complementare, adică verde, mov, turcoaz, indigo. Dacă vreți să ieșiți în evidență prin ținuta vestimentară, jucați-vă cu contrastele: roșu-albastru, portocaliu-albastru, maro-albastru sau chiar roz-albastru. Puteți compune și o ținută office din contraste de tipul alb-albastru sau negru-albastru. Totuși, fiți atenți la combinarea albastrului cu roșu și, mai ales cu galben. Ca să fiți siguri că nu dați greș, alegeți acele nuanțe de roșu care ,,bat” spre violet și de galben care dau spre verde.  

Asocieri îndrăznețe

O pereche de blugi albastri, la care puneți o cămașă albastră sau o bluză bleumarin vă poate scoate din anonimat. Iar un sacou bleumarin maschează defectele unei siluete nu tocmai perfecte.

Dacă vreți să fiți remarcată, îndrăzniți să faceți asocieri mai puțin întâlnite cum ar fi albastru clasic cu turcoaz, care merge extrem de bine vara fiindcă vă oferă o notă de prospețime acvatică. Domnilor dacă v-ați plictisit de ternul negru al costumelor, încercați combinații de albastru clasic cu maro, închis sau cu maro cărămiziu. Pot fi ținute compuse din sacouri cu cămăși, pantaloni cu cămași sau pantaloni cu sacou.

Dacă alegeți să le purtați mai ales primăvara, toamna sau iarna, vă veți bucura de o pată de culoare în plus.

Anul trecut, Living Coral, portocaliu-piersică uşor aurie, a fost decretată culoarea anului de către Institutul Pantone.


Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.