0
STOC LIMITAT STOC LIMITAT ADRESE

Acum poti plati online cu cardul, inclusiv in rate

21.06.2017 09:42, Alexandra Manaila

Ai gasit hainele potrivite in magazinele Goliat Fashion, dar nu ai bani cash? Nicio problema incepand de acum poti plati online cu cardul. Important este sa-ti adaugi in cosul de cumparaturi produsele dorite si sa completezi toate datele cerute de formularul din magazinul imbracamintexxl.ro pentru a putea achita cu cardul, indiferent daca ai card Visa, Visa electron, MasterCard sau Maestro.

Dar mai avem o veste buna pentru tine, daca nu ai suficienti bani atunci cand te decizi sa-ti cumperi ceva de la noi si nu vrei sa amani momentul cumpararii de teama ca nu vei mai gasi produsul respectiv, iti oferim posibilitatea sa platesti cu cardul in doua rate, fara dobanda. Faci cumparaturile acum si astfel achiti mai usor, iar mediul este securizat, deci nu risti nimic.

Magazinele Goliat Fashion iti stau la dispozitie cu produse de calitate, de marimi mari si exceptionale si iti usureaza shoppingul, astfel incat sa fie o indeletnicire placuta si utila. Te asteptam sa ne vizitezi in cele 3 magazine din Bucuresti si sa intri cat mai des pe magazinul online.

Hai să vorbim pe WhatsApp!

Bună ziua! Suntem aici de luni până vineri între orele 10.00-18.00 pentru a vă răspunde la nelămuririle legate de produsele noastre.